El Moviment és Salut, el Moviment és Necessitat.

El fet de realitzar grups reduïts ens permet individualitzar i seguir molt d’aprop cada alumne/a, corregint-ne les postures i ajudant-lo/a a que adquireixi una bona consciència corporal.

D’aquesta manera, evitem que s’executin els exercicis de forma incorrecta, la qual cosa podria causar problemes diversos en la persona (dolor, sobrecàrregues, pinçaments articulars…).

Pilates Terapèutic

La sèrie d’exercicis que es realitza amb aquest mètode es basa en el control del moviment, la consciència corporal i la coordinació de moviment i respiració, per aconseguir una bona postura.

Hipopresius

Treballem la musculatura de la faixa abdominal de manera global, juntament amb el sòl pelvià que no rep pressió i el tonifiquem de manera saludable. La técnica de respiració és molt important, un pilar fonamental en aquests exercicis.

Activitat Física en l’Embaràs i Preparació al Part

Durant l’embaràs el cos de la dona pateix molts canvis físics i hormonals. Conèixer els canvis que hi haurà en el seu cos durant l’embaràs i els mecanismes del part, junt amb exercicis i certes pautes ajudaran a que la dona pugui gaudir d’un part més saludable.

Sòl Pelvià

El treball de la faixa abdominal, musculatura del sòl pelvià i tots els músculs relacionats amb aquest. Aquest treball el realitzem a través de gimnástica abdominal hipopressiva, exercicis específics de sòl pelvià, mètode 5p, exercicis de glutis, consciència corporal etc.


«Cada pacient és únic, per tant cada tractament és únic»

Dr. John Updledger


A %d blogueros les gusta esto: