L’Osteopatia es tracta d’una teràpia manual molt àmplia, que ajuda a corretgir i millorar les lesiones múscul-esquelétiques i patologies orgàniques. 

És una teràpia global, que a partir d’un diagnóstic funcional, busca reestablir l’equilibri perturbat mitjançant tècniques manuals dirigides a qualsevol dels teixits afectats.

El cos es considera una unitat i per tal d’arribar a un diagnòstic osteopàtic i poder efectuar un tractament adequat al pacient, no només explorarem el lloc de les molèsties, ja que la causa pot èsser en un altre lloc del cos.

«Els dits que pensen-senten-veuen són el nostre instrument. Senten i veuen com el teixit es mou, a aquest art se’l coneix com Osteopatia» Dr. William Garner Sutherland

General

Es tracten disfuncions en l’àmbit global, com l’aparell múscul-esquelètic, tracte disgestiu, desordres miofascials, sistema hormonal, etc.

Esportiva

Tractem les lesions musculars, articulars i tendinoses que es poden derivar de la pràctica esportiva, així com fer prevenció de lesions i ajudar a millorar el rendiment esportiu.

Esquena

L’Osteopatia pot ajudar a millorar el mal d’esquena, com la lumbàlgia, ciàtica, cervicàlgia, etc.

Embaràs

Durant l’embaràs el cos de la dona pateix molts canvis físics i hormonals. L’osteopatia ajuda a preparar el cos per aquests canvis i preparar-lo per al moment del part.

Ginecologia

El tractament de l’incontinència urinària, ajudar en la regulació del cicle menstrual, fertilitat funcional, el dolor pélvic crònic o bé en el post-part, l’osteopatia hi pot ajudar.

Pediatria

L’osteopatia ajuda a millorar les tensions que es poden crear durant el part, lliberant les diferents estructures i afavorint un bon desenvolupament del nadó. També pot ajudar en la millora dels còlics, refluxe, gasos. plagiocefàlia, tortícolis, otitis, etc .


«Cada pacient és únic, per tant cada tractament és únic»

Dr. John Updledger


A %d blogueros les gusta esto: